Кокошка Тихуана

23/02/2016
Биляна Владова
отБиляна ВладоваИноватор1824072403
"Яхния с кокоше месо, която буквално сгрява душата и пълни стомаха "
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 260
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кокошката се прави на порции и се овалва в смесените брашно, черен, червен пипер и сол. Пържат се до зачервяване.

Прехвърлят се в тава за печене.

Лукът се нарязва на полумесеци, чесънът се нарязва на много дребно, чушките се режат на ивици, а гъбите се оставят цели.

Всичко се запържва до омекване. Добавят се виното и доматът, задушават се за 5-6 мин. и с този сос се залива кокошката.

Тавата се покрива с фолио и се пече 30-40мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Много апетитна рецепта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв