Спаначена супа с месо

Shteriu DjarovShteriu Djarov
Новак
2822436
Спаначена супа с месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Каквото и да ви говорят за спаначените супи, винаги избирайте тази, в която има месо"

Необходими Продукти

  • спанак - 500 г
  • месо - 500 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • ориз - 1 ч.ч.
  • сол
  • олио
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително се сварява месото, след това в тенджерата, където ще готвим, задушаваме лука и моркова, добавяме измития и нарязан спанак.

Когато спанакът е полуготов, добавяме нарязаното месо и бульона, както и оризът, предварително измит. Овкусяваме с подправки на вкус и сол, ако е необходимо добавяме мазнина.

Супата може и да се застрои с едно яйце и кисело мляко. Ако пък решите да не застройвате супата, всеки може да добави в порцията си кисело мляко и сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: