Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Салата от зелен фасул и оцет

Салата от зелен фасул и оцет

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Салата от зелен фасул и оцет1 / 2
25/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зелен фасул - 1/2 буркан стерилизиран
  • чесън - 1 глава
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изцеждаме фасула добре и го слагаме в дълбока чиния. Посоляваме малко.

Почистваме и счукваме чесъна с шипка сол. Може да ползвате и ситно нарязан пресен чесън.

Добавяме олиото и оцета. Разбъркваме добре и със соса заливаме фасула. Внимателно разбъркайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
Бързо и лесно, но помага, когато бързаме.
09.05.2016 20:19