Начин на приготвяне
Фасулът се измива, изчиства и се слага във солена вряща вода за 8 минути, след което се отцежда и се охлажда под студена течаща вода.
Цялото парче месо се слага в тиган с незалепващо покритие, който е намазан с олио (не трябва да плува в олио, а само да не залепне, може да използвате и грил-тиган). Обръщате го да се запечата от двете стани и го изваждате на дъска.
Реже се на средно големи кубчета и се връща в тигана на котлона за още минутка заедно със зеления фасул. В купа за салата смесваме зехтин, олио, мед, соев сос и оцет и изсипваме пилето и фасула.
Разбъркваме хубаво и ако се нуждае от още сол добавяте по ваш вкус, но по принцип соевия сос е достатъчно количество, за да осоли салатата. Най-вкусна е да се поднесе топла.