Сьомга на фурна

25/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 378
  • Преглеждания за месеца355
  • Преглеждания за седмицата134
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се измива и се нарежда в тавичката. В отделна купа се прави марината от зехтин, соев сос, вода, мед, сок, нарязан на дребно чесън.

Разбърква се добре и изсипва върху сьомгата. Престоява в хладилника най-малко 1 час.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса. Преди да се сложи във фурната се слагат малко розмарин и босилек.

Малко от маринатата се оставя, за да се долива по време на печенето.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Наталия Петрова
Може ли да се изключи розмарина или се губи много от аромата
0
0
Ваня Георгиева
Не е ли доста времето за печене, няма ли да се изсуши сьомгата.
0
1