Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Рецептата е супер!
03.11.2021 09:44
1
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Може ли да се изключи розмарина или се губи много от аромата
30.05.2016 01:03
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Не е ли доста времето за печене, няма ли да се изсуши сьомгата.
30.05.2016 00:48
1
1
1
Покажи всички подкоментари

Последно Коментирани

Пъстърва на грил тиган3ПъстърваПъстърва на грил тиган21
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k13k11k
Уникална скумрия на фурна4Печена РибаУникална скумрия на фурна11
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k22k19k
Печена скумрия на скара14СкумрияПечена скумрия на скара216
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k22k19k
Фидеуа с мерлуза в кукеоХекФидеуа с мерлуза в кукео12
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k12k8k