Омлет с бекон и кашкавал

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
861
1
26/02/2016
"Омлетът си е хубав, но най-на сърце ни е тази с кашкавал и беконче "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 479
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със солта и се смесват с нарязания на кубчета бекон и настъргания кашкавал.

Сместа се изсипва в тиган с незалепващо покритие и се оставя, докато хване коричка отдолу.

Обърнете внимателно, за да се запече и от другата страна. Сервирайте с гарнитура по желание.

Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
6.60 лв.
Виж ››

Край на досадното белене на яйца - във всеки дом трябва да има поне по един такъв практичен съд за белене на сварени яйца

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар