Карамелени макарони на фурна

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
27/02/2016
"Бързо, лесно, вкусно - представяме ви тази прекрасна класическа рецепта със спомен от детсвото"
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 790
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните според указанието на опаковката, отцедете и оставете да се охладят.

Сложете захарта за карамела в касерола на котлона и оставете да се карамелизира.

Изсипете готовия карамел на дъното на тавата в която ще печете, изчакайте да се охлади и сложете макароните.

Разбийте яйцата със захарта до кремообразно, добавете затоплено прясно мляко и ванилията и сипете сместа при макароните.

Сложете да се пече на 180 градуса до сгъстяване и изпаряване на течността - около 40 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар