Печено свинско с горчица

27/02/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф123766226347
"Горчицата придава приятен тръпчив вкусна месото и се запича до златиста хрупкава коричка, която ни кара да искаме още и още "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 659
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчето свинско месо намазваме от всички страни с горчица, поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Слагаме в тавичка и прибавяме краве масло. През времето на печене обръщаме, за да се зачерви от всички страни.

Заливаме с топлото прясно мляко и печем още 1 час, като от време на време поливаме с отделения в тавичката сос.

Опеченото месо изваждаме и сосът се разбива с киселото мляко. Поднасяме месото нарязано на порции и полято със соса.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар