Пилешки хапки пане

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пилешки хапки пане4 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Свежи пилешки хапки пане търсят добре изстудена бира за кратка, но вълнуваща връзка с консумация!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 300 г филе
  • червен пипер
  • сол
  • соев сос
  • галета - за овалване
  • яйца - за панировката
  • брашно - за овалване
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета или тънки жулиени по избор. Посолете ги и ги поръсете с червен пипер и соев сос и ги оставете за половин час на хладно да се овкусят.

В отделни чинии разпределете брашното, галетата и разбитите яйца. Сгорещете олио в тиган и оваляйте всяка пилешка хапка първо в брашно, яйца, галета и пак яйца. Пържат се за кратко, до светло златист загар. Отцеждат се върху кухненска хартия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
511
42
33
20
10
Дай твоята оценка: