Пукани чушчици

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105478130
Пукани чушчици
Снимка: Adriyana - Adi
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Апетитни чушлета, от които трябва да затворите поне дузина бурканчета!"

Необходими Продукти

  • люти чушки - около 500 г или колкото поеме бурканът
  • захар - 2 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • оцет - до ръба на буркана
  • олио - 1 с.л.
  • целина - стрък
  • аспирин - 1 таблетка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме чушлетата - пукаме ги на котлон или на каквато печка разполагаме.

Бурканът с маринатата се загрява на друг котлон, много слаб.

Няма да се пръсне - изпробвано е.

Когато са готови чушките, се слагат и натъпкват в горещата марината.

Накрая бурканът се затваря и обръща с капачката надолу.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: