Пържола Българска планина

RenkataRenkata
Чирак
41
264
80
190
03/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 075
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото, подсушаваме, разрязваме го на пържоли, след това ги начукваме. Овкусяваме ги със черен, червен пипер и сол.

Слагаме ги на намазнен грил тиган или скара. Печем до готовност, след това ги задушаваме, за да станат сочни и вкусни.

В чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник.

За гарнитура по избор използваме пържени картофи, а за украса - чушле.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ВИЛИ-Виолета Матева
и ние старите :)) може да си откраднем идея от младите
0
0
Renkata
Renkata
03.03.2016 19:39
така така, то така става, таман танто за танто :D
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Браво ,много интересно като идея харесвам тази българска планина -много е вкусна :)))
2
0
Renkata
Renkata
03.03.2016 19:15
Благодаря за оценяването, Вили!
Преди беше друга идеята, но като запичах пържолите реших да бъде под формата на планина. :)
1
0