Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Пържоли на сач с майонеза

Пържоли на сач с майонеза

Пържоли на сач с майонеза
Снимка: Веселина Константинова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
4
"За тази вечер сме ви приготвили невероятно вкусни пържоли на сач"

Необходими Продукти

  • пържоли - 4 бр. без кост
  • лук - 1 глава
  • гъби - 3 - 4 бр.
  • домати - 1 бр.
  • майонеза - 3 - 4 с.л.
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете сача с масло. Подредете пържолите върху сача.

Почистете лука, обелете гъбите и настържете на фино ренде.

Намажете пържолите обилно с майонеза. Отгоре наредете лука и гъбите, поръсете с майонеза.

Сложете сача във фурната и я загрейте. Печете до готовност на пържолите.

Наредете кръгчета домати и продължете печенето около 5 минути.

Преди да извадите сача, поръсете с настърган кашкавал и запечете до разтопяването му.

Пържолите на сач с майонеза са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#178463
Потребител#178463
Страхотни са
06.03.2017 19:41
Renkata
Renkata
Станали са чудни!
09.03.2016 11:49
1