Начин на приготвяне
В 500 мл прясно мляко се слагат 6 с.л. захар и двете пакетчета крем на д-р Йоткер и се приготвят по указанието на пакетчето. Готовият крем се смесва с маскарпонето.
Сварява се едно джезве кафе, прецежда се в купичка, подслажда се с 3 с.л. захар и се прибавя 50 мл Амарето. В поднос за торта се поставя ринг за торта, облепен със стреч фолио.
На дъното се подрежда ред бишкоти, потопени в кафето. Слага се 1/3 от крема. Следва ред от бисквитите, също натопени с кафе. Нанася се 200-300 г течен шоколад, разтопен на водна баня, за по-лесно разпределяне на шоколада.
Поставя се другата част от крема. Пак ред бисквити, напоени в кафе, и се завършва с третата част от крема. Тортата се заглажда с шпатула и поставя в хладилник да стегне за 12 часа.
Тортата се освобождава от ринга и се поръсва на ленти с разтопен на водна баня течен шоколад. Лентите се правят с помощта на вилица.