Амарето бишкотена торта

Амарето бишкотена торта
Снимка: станимира караджова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Нежна бишкотена торта, чиято рецепта трябва да присъства във всеки рецептурник"

Необходими Продукти

  • бишкоти - 400 г
  • пудинг - 1 п.
  • захар - 200 г
  • кафе - 250 мл еспресо
  • прясно мляко - 800 мл
  • ликьор амарето - 50 г
  • какаови бисквити - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя пудингът по указанията на опаковката.

Приготвяме кафето, смесваме го с ликьора в купичката, в която ще топим бишкотите.

Топим бишкотите в кафето за секунда-две и редим в тава, отгоре слагаме от пудинга, пак напоени бишкоти и пудинг и т.н. до изчерпване на продуктите за тази вкусна бишкотена торта.

Отгоре на амарето бишкотената торта натрошаваме какаовите бисквити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: