Начин на приготвяне
В купа изсипваме част от брашното, счупваме 4 яйца, добавяме оцета, захарта, солта, олиото, маята, разбита с водата и бъркаме с лъжица.
След като се смеси всичко хубаво започваме с ръка да месим и да добавяме другата част от брашното. Замесваме меко тесто, което делим на 6 топки.
Всяка една топка разточваме на тънка кора и поставяме в намаслена тава, като всяка кора намазваме с разтопеното масло.
Щом наредим шестте кори ги изваждаме от тавата и ги разточваме както са една върху друга. Получената голяма кора намазваме с масло и отгоре намазваме с предварително натрошеното сирене, смесено с 2 яйца.
Навиваме на дълго руло и слагаме в намаслена тава за кекс, но по-голяма, и го оставяме да втаса за около 20-30 минути. След което го слагаме да го печем в силна фурна.