Пастет от червени чушки

Биляна ВладоваБиляна ВладоваИноватор1964162533
17/03/2016
"Колкото по-вкусни мезета приготвяте, толкова повече неканени гости може да очаквате "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 705
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се изпичат и обелват, след което се премахнат и семенцата им. Месестата част се слага в купа и се пасира.

Когато чушките са пасирани хубаво се натрошава и сиренето.

Пасира се отново за около 2-3 минути. Накрая се добавя олиото и се разбърква.

Пастетът може да се яде веднага или да се консервира за зимата, като бурканите се стерилизират колкото да хлътне капачката.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар