Царевична супа

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
03/07/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 504
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Зеленчукова Супа

Начин на приготвяне

Загрейте в голяма тенджера и запържете вътре накълцаните 3 глави лук, камби, целина. Щом омекнат добавете и останалите 3 цели лукчета, нарязаните картофи, долейте бульона и оставете да поври за 10-тина минути.

След това прибавете мащерката, дафиновия лист, царевицата, сол на вкус, покрийте с капак и оставете да къкри, докато картофите се сварят. Накрая разбъркайте царевичната супа със сметаната, посолете и след 3 минути махнете от котлона.

Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с декорация ПАСТА 5.5л
24.99 лв.
Виж ››

Качествена емайлирана тенджера с цветна декорация, в която дълго ще приготвяне любимите гозби на семейството си.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар