Начин на приготвяне
8-замразени кошнички (пудинги) се слагат в намаслена тава и се изпичат за 3-4 мин.
Единият банан, едното киви и двете круши се нарязват на малки кубчета. Другите плодове (бананът и кивито) се нарязват на кръгчета. Мандарината се къса на парчета.
Шоколадите се разтопяват на водна баня в отделни съдове. Пудингите, като са готови, се изваждат и се остават да изстинат малко.
След това 4 бройки от тях се намазват вътре със сладкото от френско грозде и се пълнят с плодовете, нарязани на кубчета. Заливат се с белия шоколад.
Другите 4 се намазват с тъмния шоколад. Отгоре се гарнират с плодовете, нарязани на колелца, и мандарината.
По желание всички могат да се гарнират с още от мармалада.
Готовите Йоркширски пудинги се слагат в хладилника да стегне малко шоколадът.