Лучник с готово тесто в кексова форма

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
145
755
370
641
1
19/03/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 286
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме лука и каймата до златисто, добавяме подправките.

Разточваме тестото и след като е изстинала плънката, слагаме отгоре.

В подмазана форма го навиваме и слагаме да се пече на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Сполучливо и вкусно стана.Лука и чубрицата придават много хубав аромат
2
0