Банички на руло

20/03/2016
"Хрупкави домашни банички, които се приготвят само за 45 минути и са истинска наслада за езика"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
37 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо147 700
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена37

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В затопленото мляко се добавят мая, захар, сол и олио. Взимаме една кора и я намазваме с част от сместа. Върху нея слагаме втора кора, която също се намазва.

Слагаме и третата кора, намазваме я, като в единия край на късата страна слагаме от направената плънка от сиренето и белтъка.

Навиваме на руло и редим в предварително намаслена тава. Така процедираме с всяко следващо руло.

Намазваме баничките със смес от прясно мляко, жълтък и олио, поръсваме със сусам. Нарязваме на парчета и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна до златисто.

Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна кръгла тава с незалепващо покритие 30 см
25.50 лв.
19.63 лв.
Виж ››

Без изгорели остатъци - поне не и в кръглата тава, която виждате пред себе си. С незалепващо покритие, компактни размери и интересна декорация, алуминиевата тава ще грабне сърцето ви на мига!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар