Картофена пица на тиган

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bg
Готвач
278
565
95
1
21/03/2016
"Обичате ли пица? Какво ще кажете за един по-различен прочит, но и по-вкусен"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 304
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофът се обелва и нарязва на много тънки филийки. Шунката и кашкавалът също се нарязват на тънко. Яйцата се разбиват в купа. В тиган слагаме олиото и загряваме.

Котлонът е на най-ниска степен през цялото готвене. Започваме да подреждаме картофите в кръг, като се застъпват до половината, покриваме дъното на тигана.

Запържваме за кратко, под капак, отгоре подреждаме нарязаната шунка, върху нея слагаме и кашкавала.

Слагаме капака и продължаваме да готвим за кратко, докато се разтопи леко кашкавалът. Изливаме яйцата и отново слагаме капака, до пълното сготвяне на яйцата. Сервираме и украсяваме по желание.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар