Омлет с киселец

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Признаваме официално пролетта за пристигнала, когато сложим на трапезата първия за годината омлет с киселец"

Необходими Продукти

  • киселец - 250 г
  • яйца - 8 бр.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме киселеца от дръжките и го измиваме. Нарязваме го на едро и го поръсваме със сол и черен пипер.

Разбиваме яйцата, но не много силно, за да остане омлета пухкав, и прибавяме киселеца.

Слагаме малко олио в тигана и изпържваме омлети.

Сервираме с подходяща за сезона салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: