Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Банички»Тостер банички

Тостер банички

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
2782k3632k1
01/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Най-хрупкавите банички"

Необходими Продукти

  • за 1 бр. баничка
  • кори за баница - 2 бр. (тънки)
  • сирене - 30 г
  • олио - 4 с.л. (масло)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намазвам едната кора с олио или разтопено масло тук-там, не много. Отгоре слагам другата кора и нея леко намазвам.

Мислено кората разделяме на 3 части. В средната част поръсвам с натрошено сирене, до средата. С лявата страна покривам, плънката, дясната страна захлупвам върху лявата. Образува се правоъгълник.

И започваме да прегъваме, като намазняваме след всяко прегъване, докато се получи баничка. Намазваме края с вода, а отвън леко с мазнина от двете страни. Печем в тостера до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Яница Николова
Яница Николова
Чудесни са!
09.07.2018 15:55
Monika Ivanova
Monika Ivanova
стават ако бързате, но са сплескани макар и хрупкави....нищо общо с меката пухкава бухнала баничка
10.04.2016 16:19
2
1
Покажи всички подкоментари