Панирани картофи по шотландски

17/08/2011
"Традицията повелява да черпите с картофки по шотландски само приятели, които ви носят ракия по шотландски "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо15 970
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете до полуомекване картофите, обелете ги и ги нарежете на на парчета или филии, дебели 1 см. Накълцайте на ситно шунката и я смесете със счукания сухар и брашното.

Отделно разбийте яйцата. Загрейте мазнина, оваляйте всеки картоф първо в сухата смес, а след това в яйцата. Изпържете картофите до зачервяване и ги поднесете с гарнитура от зеленчуци.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар