Гьозлеме с плънка от киселец и зелен лук

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
11/04/2016
"Мислите си, че мама готви най-добре, защото не сте опитали от нашите гьозлемета с плънка от киселец и пресен лук"
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 109
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме киселеца и лука. Нарязваме киселеца, посоляваме и намачкваме. Нарязваме перата на зеления лук и ги смесваме с киселеца и яйцето.

В тефлонов тиган с малко олио слагаме кора за баница, така че краищата да излизат извън тигана. Слагаме една трета от плънката и завиваме с кората.

Печем първо похлупено на котлона на среден огън, после отхлупваме и запичаме до хрупкаво. Обръщаме и печем от другата страна без капак.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар