Начин на приготвяне
Рецептата може да бъде изпълнена много бързо и е изключително лесна.
Покрийте дълга форма за хляб със стреч фолио и сложете един ред от вафлите.
Започнете с крема - млякото и шоколадът се слагат в тенджера и се бъркат до пълното разтапяне на шоколада.
Предварително разтваряме нишестето в малко мляко или вода и след като се е разтопил шоколадът и млякото, е готово да заври, прибавяме и нишестето на тънка струя.
Бърка се до сгъстяване, като накрая добавяме и маслото.
Заливаме подготвения първи слой от вафли с крема, редим втори, след което заливаме и него.
Завийте с фолиото отгоре и оставете тортата за няколко часа в хладилник.
Тортата с вафли за 15 минути е готова.