gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Бисквитена торта без топлинна обработка

Бисквитена торта без топлинна обработка

СтанимирСтанимир
Новак
1
Бисквитена торта без топлинна обработка1 / 2
11/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Общо50 мин.
Порции16

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите се натрошават на по-едри парчета, към тях се прибавят прясното мляко, почти всички орехи и боровинките. Разбърква се добре.

Маслото се разбърква с миксер заедно с пудрата захар и какаото. Получената смес се прибавя към бисквитите и се разбърква добре. Сместа се изсипва в тавичка с падащи стени, на която на дъното има хартия за печене. Поставя се в хладилник за 2 часа или във фризер за половин час.

Белият шоколад се рязтопява на водна баня и се изсипва във форма за бонбони (в случая с форма на сърца, а може и друга форма).

Останалите орехи се набождат на клечки за зъби и се потапят в предварително приготвен карамел, леко охладен, и се забождат (аз използвах ябълка, поставена върху висока чаша).

Черният шоколад се разтопява на водна баня и се залива охладената торта. Одгоре се декорира с готовите сърца и карамелизирани орехи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: