Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Пържоли»Агнешка пържола с гарнитура

Агнешка пържола с гарнитура

СоняСоня
Чирак
5231847
Агнешка пържола с гарнитура1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Сочните агнешки пържолки са вкусни и без гарнитура, но със свежа салата са просто неустоими"

Необходими Продукти

  • агнешки пържоли - 4 бр.
  • соев сос - 2 с.л.
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме и поръсваме с черен пипер подготвените и оформени агнешки пържоли.

Разбиваме 1 чаена чаша вино със соевия сос, малко кимион, сол и черен пипер на вкус. Мариноваме месото за 2 часа в покрит съд в хладилника.

След престоя им ги печем на скара до пълна готовност. Поднасяме агнешките пържоли с гарнитура от домати и краставици.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: