Снимка: Сия Рибагина
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Честно да ви кажем, ако сте загрижени за талията, въобще не поглеждайте следващата рецепта - тя е за хора, които обичат да похапват сладко и с удоволствие, без угризения"
магданоз - 3 стр.пресенчерен пипер - 1 щипка млянкашкавал - 250 гсметана - 300 мл течназехтин - 20 млсол - 1 щипкауниверсална подправка - 1 ч.л.риган - 1 щипкабяло вино - 200 млкартофи - 500 гпилешки бутчета - 4 бр.бульон - 150 мл* мерки и количества
Начин на приготвяне Почистете и нарежете картофите .
Сложете ги в тава, добавете бутчетата , захтин и подправките .
Сипете виното и бульона и покрийте с фолио.
Печете във фурна на 180 градуса за 90 минути, след което махнете фолиото и сложете течната сметана и настъргания кашкавал.
Запечете още за 20 минути и накрая поръсете с магданоз.