Пълнени кренвирши

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
"Вкусна класика от миналото, когато кренвиршите бяха кренвирши и всички ги хапвахме"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо31 301
  • Преглеждания за месеца221
  • Преглеждания за седмицата27
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата, добавя се щипка сол, трапезна чубрица и се разбъркват. Вътре се настъргва кашкавалът и сиренето и отново се разбъркват.

Яйцата трябва хубаво да се поемат от сиренето и кашкавала.

Всеки кренвирш се реже на дължина, но не до дъното. Разтварят се леко и се пълнят с приготвената смес.

Пекат се в скара за принцеси за около 10-15 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Зорица
Зорица
07.04.2017 11:58
Джамиле, идеята ти ми допадна много! По-погрешка натиснах 1 от тъч скрина на телефона, за съжаление не мога да я поправя :( Иначе бих гласувала с 10 ако имаше такава възможност. Още довечера ще приготвя кремвиршчета по тази рецепта, но съм сигурна че ще са уникално вкусни!
3
0
Симеон Христов Кънев
Рядко купувам кремвирши, но тази идея за приготвянето им, много ми допадна - може и да зачестя, пък и да експериментирам с добавки :-)
1
0
Джемиле Чешлиева
Може да се добавят и гъби към плънката.
0
0