Салата с авокадо и розови домати

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811497
04/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 005
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се режат на колелца и се редят върху хартия за печене в тава. Лукът се почиства само от първата люспа и се реже на 4 части, но не до края.

Реди се в тавата при тиквичките. Всичко се поръсва с олио и сол. Пече се в загрята на 200 градуса фурна за около 20 минути.

Междувременно в купа се нарязват останалите продукти за салата. При тях се добавят и омекналите тиквички.

Всичко се поръсва със сол и лимонов сок. Салатата се разпределя в 4 чинии и във всяка от тях се добавя глава лук, която може да се напръска с лимонов сок.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар