Пиле по белгийски

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Пиле по белгийски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр. цяло
  • картофи - 5 - 6 бр.
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • копър
  • черен пипер
  • сол
  • бира - 1 бутилка
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се измива добре и се слага в йенска тенджера. Добавят се нарязаните на кубчета картофи.

Рендосва се чесън, добавя се копър, черен пипер и сол на вкус. Накрая се залива с бутилка бира. Слага се малко масло и се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: