Тост потопен в яйце

05/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
"Двойно по-вкусен и сочен "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 628
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • хляб - 4 филийки
  • яйца - 1 бр.
  • салам - 6 тънки филийки, Камчия
  • кашкавал - 4 тънки филийки
  • шарена сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива хубаво. Разделяме върху двете филийки по равно от кашкавала и салама, поръсваме с малко шарена сол и отгоре слагаме другите две филии.

Включваме сандвич тостера да загрее и след като е готов, с четка мажем малко олио основата и капака, след това хващаме сандвичите, с две ръце потапяме в яйцето.

Обръщаме и потапяме и от другата страна, след което слагаме в сандвич тостера и затваряме капака. Изчакваме около 1 мин. и изваждаме.

Така приготвяме и втория тост.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Катя Благоева
Вкусно е за закуска!
0
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
06.05.2016 00:18
Чудесно и вкусно!
0
0
Гергана  Георгиева
Много са вкусни по този начин, направо душичка.
0
0
Наталия Петрова
Да наистина са много вкусни.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв