Окъпани фусили с масло

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
4k
5
13/05/2016
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо912
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме макароните (фусили) да се варят в заврялата вода, в която сме сипали една чаена лъжичка сол и няколко капки олио.

Варят се 8 минути, след което се вадят и се охлаждат със студена вода за да не залепват.

В друг съд запържваме маслото след което го изсипваме при макароните, хубаво се объркват и се разпределят в чинии посипват се със захар и натрошено сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Veselina
Veselina
28.10.2016 15:53
250 г. масло е много според мен.
0
0
Ваня Георгиева
И аз така ги обичам.
1
0
К К
К К
13.05.2016 16:11
Страхотна комбинация е !
0
0
Ваня Георгиева
Ухаещи на масло и ванилия.
0
0