Начин на приготвяне
Бонбоните Виолетка се разтопяват в 300 мл. вода. Добавя се захар, разбърква се докато се разтопи. Разтваря се желатинът според указанията. Смесва се с виолетовата вода и се налива в чашка /купичка, в която ще е десертът. Замразяваме за 2 часа във фризер.
Нарязвам белия шоколад на ситно, загрявам 200 мл сметана. Разбърквам. Като поизстине малко наливам върху замразената лилава част. Замразявам за 2 часа в фризер.
Нарязвам млечния шоколад, загрявам 200 мл сметана. Разбърквам. Като поизстине наливам върху белия шоколад. Замразявам за 2 часа в фризер.
Нарязвам черния шоколад, загрявам 200 мл сметана. Разбърквам, като поизстине изсипвам върху млечния шоколад. Замразявам за 2 часа във фризер.
Преди сервиране обръщам купичките и украсявам по желание!
Коментари