Агнешки дреболии с лук

25/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции4-5
  • Преглеждания общо5 187
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме дреболиите, сваряваме ги в подсолена вода заедно с лимоновия сок и 1/3 от лука, нарязан на едро.

Прецеждаме ги от бульона и ги нарязваме на дребно.

Останалия лук задушаваме в маслото, добавяме дреболиите и обелените и нарязани на ситно домати, продължаваме да задушаваме.

Пресипваме в тава и запичаме дреболиите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар