Агнешки дреболии с лук

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
25/07/2016
"Нечовешки вкусно ястие, специално приготвено за любителите на селската кухня с много любов от нас"
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 634
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме дреболиите, сваряваме ги в подсолена вода заедно с лимоновия сок и 1/3 от лука, нарязан на едро.

Прецеждаме ги от бульона и ги нарязваме на дребно.

Останалия лук задушаваме в маслото, добавяме дреболиите и обелените и нарязани на ситно домати, продължаваме да задушаваме.

Пресипваме в тава и запичаме дреболиите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар