Нудли с пиле и зеленчуци

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
947
5
27/05/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 020
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, сваряваме нудлите, както е описано на пакета им, и ги оставяме настрани.

Режем месото на късове и го поливаме с виното, соевия сос, поправките, меда, и чесъна. Оставяме го да почине в тази марина, докато измием обелим и нарежем чушката, гъбите и моркова.

В тиган с олио запържваме за 2-3 минути месото, само колкото да побелее, след което добавяме и зеленчуците и оставяме всичко под капак за десетина минути.

Накрая прибавяме и сварените и отцедени нудли и разбъркваме, докато всички вкусове се смесят.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар