Начин на приготвяне
Жълтият лук се нарязва на полумесеци или на ситно, зеленият - на дребно, а чесънът се наситнява. Морковите се правят на тънки ленти с помощта на белачка. Зелето се нарязва на тънки ленти, а спанакът се измива и нарязва не много дребно.
В сгорещено олио се запържват двата вида лук, чесънът и морковът. Когато лукът поомекне и започне да става прозрачен, се добавя зелето. След като започне да поомеква и намали обема си, се добавя и спанакът и ¼ ч.ч. топла вода. Поръсва се с джинджифил, налива се соевият сос и се разбърква.
Разбиват се яйцата с малко сол и се изливат върху зеленчуците. Продължават да се разбъркват на средно до силен котлон до готовност на яйцата.
Оризовите нудли се сваряват според инструкциите на опаковката. Като се отцедят, се прибавят към зеленчуците и всичко се разбърква добре.
При сервиране на оризови нудли със зеленчуци се капва малко сусамово олио и по желание още соев сос.