Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Шишчета»Сочни пилешки шишчета на грил

Сочни пилешки шишчета на грил

Сочни пилешки шишчета на грил
Снимка: Веселина Константинова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Любовта ни към сочните пилешки шишчета е безусловна и до живот. А сега да сложим бирата да изстива!"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 3 бр. обезкостени
  • соев сос
  • терияки сос
  • червен лук - 1 глава
  • чушки - 1 - 2 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешките бутчета на малки хапки. Полейте ги със сосовете и ги овкусете със сол.

Оставете ги около 30 минути, за да се мариноват.

Нарежете чушките и червения лук на подходящи парчета. Наредете шишчетата, като редувате месо със зеленчуци.

Изпечете на грил /скара/ от всички страни до готовност.

Поднесете с подходяща гарнитура.

Сочните пилешки шишчета на грил са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: