Начин на приготвяне
Крема сиренето се разбива с меда. Отделно се разбива сметаната на пухкав крем. Добавя се към сиренето. Всичко се обърква добре и се оставя в хладилник да стегне.
Брашното се пресява с бакпулвера, содата, канелата, индийското орехче и солта. Маслото се разбива с двата вида захар. Добавя се тиквата и разбиването продължава докато сместа стане еднородна.
Изсипва се в сладкарски пош с широк кръгъл накрайник. В тава с постлана намаслена хартия за печене се правят кръгове с диаметър 2.5 см. Сладките може да се оформят с помощта на лъжица, като се направят купчинки на разстояние една от друга.
Пекат се на 180 градуса за 10-12 минути или докато се надигнат леко и започнат да придобиват светло кафяв цвят. Изваждат се от фурната и се охлаждат. Слепват се по две с крема.