Начин на приготвяне
В купа пресяваме брашното със солта, прибавяме зехтина и водата и замесваме средно твърдо тесто, което разделяме го на две части, като едната трябва да е три пъти по-голяма от другата. Оставяме тестото покрито за 30 минути на стайна температура.
В загрятото масло запържваме почистените и нарязани на ситно спанак, рукола и лук. Вадим ги и към тях прибавяме рикотата, джоджена, орехчето, сол, пипер, пармезана и две от яйцата.
Разточваме голямата топка на тънка кора и я поставяме в намазана с масло тава с диаметър 22-24 см, като оставяме краищата ѝ да висят отвън с около 2 см.
Върху кората изсипваме плънката и в нея прави 4 вдлъбнатини, в които чукваме по едно яйце и отгоре поръсваме с настърган кашкавал. Покриваме плънката с по-малката кора. Прищипваме краищата на голямата върху малката кора и оформяме ръбче.
Намазваме със зехтина и пробождаме на няколко места с остър нож.
Печем в предварително загрята фурна на 190 градуса за 45 минути.