Меден пудинг

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Меден пудинг2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • хляб - 8 филии
  • прясно мляко - 400 мл
  • яйца - 2 бр.
  • мед - 6 с.л. течен
  • масло - 175 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махаме коричките на хляба и оформяме квадрати от филиите.

Разбиваме яйцата и млякото, потапяме филиите и ги пържим в сгорещеното масло до златисто.

Редим филиите в намаслена тава и ги заливаме със смес от меда и 6 с.л. гореща вода.

Печем в предварителна загрята на 180 градуса фурна за 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: