Пълнени гъбки с кашкавал и чушки

Христилияна ВасилеваХристилияна Василева
Мастър Шеф
346
95
350
6
26/06/2016
"Ужасно много обичаме да похапваме пълнени гъбки, ей така - за предястие, за обяд или за вечеря "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции15 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо842
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - 15 бр. големи
  • колбаси - 100 г шпек
  • чушки - 1 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • масло - краве
  • яйца - 1 - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и почистват, махат се пънчетата. Пънчетата и останалите продукти се режат на ситно.

Прибавят се яйцата и се обърква много хубаво. Осолява се сместа със солта и черния пипер.

Във всяка гъба слагам по малко от кравето масло. След което ги пълня със сместа. Редя в тава с малко олио и вода.

Пека на предварително загрята фурна на средна температура 180 - 190 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар