Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Панирани пълнени гъбки

Панирани пълнени гъбки

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195451642
Панирани пълнени гъбки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Хем пълнени, хем панирани - ако ви звучи като двойно по-вкусни, дайте един лайк!"

Необходими Продукти

  • гъби - 500 г по - едри
  • сирене - 100 г меко
  • кисели краставички
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • брашно
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват хубаво, обелват се и се почистват от пънчетата.

Сиренето се настъргва, а краставичките се нарязват на ситно и се отцеждат от течността.

С тази смес се пълнят гъбите и от горе се настъргва кашкавала.

Плънката на всяка гъба леко се притиска за да не изпадне при панирането.

Овалват се в разбитите яйца, брашно и галета и се панират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: