Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Пълнени гъбки с кашкавал и чушки

Пълнени гъбки с кашкавал и чушки

Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова
Мастър Шеф
3822k9719
Пълнени гъбки с кашкавал и чушки
Снимка: Христилияна Димитрова
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
15 бр.
"Ужасно много обичаме да похапваме пълнени гъбки, ей така - за предястие, за обяд или за вечеря"

Необходими Продукти

  • гъби - 15 бр. големи
  • колбаси - 100 г шпек
  • чушки - 1 бр.
  • кашкавал - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • масло - краве
  • яйца - 1 - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и почистват, махат се пънчетата. Пънчетата и останалите продукти се режат на ситно.

Прибавят се яйцата и се обърква много хубаво. Осолява се сместа със солта и черния пипер.

Във всяка гъба слагам по малко от кравето масло. След което ги пълня със сместа. Редя в тава с малко олио и вода.

Пека на предварително загрята фурна на средна температура 180 - 190 градуса до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: