Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Риба, пълнена с ябълки

Риба, пълнена с ябълки

МариянаМарияна
Мастър Шеф
7734k2k7
Риба, пълнена с ябълки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • ябълки - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • майонеза - 1/4 бурканче
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • скумрия - 1 - 1 1/2 кг
  • подправки - за риба на вкус
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата, после я измиваме добре.

За плънката ябълките и лукът се нарязват на малки кубчета и се смесват с майонезата. Посоляваме, слагаме и черен пипер на вкус.

Пълним рибата с готовата вече смес. Забучваме внимателно с клечки за зъби внимателно да не се разкъса рибата.

Редим рибата в намаслена тавичка със зехтин. Ако е останало от сместа, слагаме отгоре. Запичаме във фурна на 180 градуса. Хапваме със салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: