Постна яхния от зелен фасул

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
684
226
337
2
27/06/2016
"Една обичана рецепта от старите тефтери "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 243
  • Преглеждания за месеца301
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се запържва лукът, добавя се нарязаният фасул да се задуши.

Посолява се, слага се червен пипер, долива се гореща вода.

Вари се до готовност.

В края се слагат доматите да поврат с фасула.

Преди сваляне се ръси магданозът.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар