Снимка: цветослава киркова
2 / 3
03/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
"Само ние ли смятаме, че всички ястия, приготвени по селски или направо в старата печка на село, са по-вкусни"
- пилешки дреболии - 400 г микс ( сърчица, дробчета, воденички)
- лук - 2 глави
- чушки - 3 бр.
- печурки - 4 бр.
- домати - 1 бр.
- кашкавал - 50 г
- сол
- чубрица
- черен пипер
- червен пипер
* мерки и количестваНачин на приготвяне
Пилешките дреболии се измиват и се слагат в тавичка с малко сол, мазнина и 1 к.ч. вода да се запържат.
Когато са почти готови се добавя лукът нарязан на полумесци, след това чушките, гъбите и накрая настъргания домат.
Добавят се подправките, оставя се във фурната докато се сготви напълно, поръсва се с кашкавал и се оставя да се запече.