Шоколадово-бисквитени бонбони

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
5k
6
Шоколадово-бисквитени бонбони
Снимка: Добринка Петкова
1 / 3
05/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции35 бр.
"Когато отидем на гости на Добринка, ще настояваме непременно да ни почерпи с домашни шоколадово-бисквитени бонбони, приготвени лично от нея"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете в кухненския робот бисквитите и орехите. Изсипете ги в купа и към тях прибавете млякото, мекото масло, кафето и пудрата захар.

Разбъркайте много добре, за да се смесят всички съставки. Разтопете шоколадите и с помощта на четка намажете силиконови формички за бонбони. Оставете ги във фризера да се стегнат.

Извадете ги и във всяко гнездо, поставете от бисквитената смес, сложете една черешка и и допълнете формичката.

Върнете формичките в хладилника да се стегнат напълно (може и във фризера, стават по-бързо). Освободете бонбоните от формичките и ги подредете в отделни хартиени капсули.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: